Go to content

Talviyö riippumatossa

Talviyö riippumatossa

Villa Rauhan aktiviteetteihin sisältyy melkein aina jollain tavoin rippumatto. Se on mielestäni yksi parhaita keksintöjä koskaan, sillä se yhdistää kaksi ehdottoman ihanaa toimintoa: makaamisen ja keinumisen. Molemmat näistä toimivat jo yksistään retoutumistapana, mutta yhdistettynä nämä kaksi antavat ihan uskomattomat tavan päästä irti arjen murheista. Päiväunet riippumatossa silloin tällöin rentouttaa kenet vaan, mutta miltäs sinun korviin kuulostaisi yöpyminen siinä talvella?

Täällä Muoniossa on sellainen ihana kaksikko kuin Tyväret Tunturissa, jotka ovat ihan hurahtaneet ulkoseikkailuihin ja kertovat retkistään rempseän rehellisellä ottellaan niin somessa kuin perustamassaan blogissakin. Ja tuossa vuoden 2020 loppupuolella sovimme tyvärien kanssa, että tulevat jossain sopivassa saumassa tutustumaan Villa Rauhan palveluihin, sillä heitä hieman kutkutti ajatus mahdollisuudesta kokeilla yöpymistä riippumatossa talvella, mutta eivät oikein tohtineet omatoimisesti sitä ensimmäisellä kokeilukerralla kokeilla.

Itsehän olen kunnolla hurahtanut nimenomaan helppoon ulkoiluun ja ulkoyöpymisiin ja tiesin sanomattakin, miltä tuntuu, kun ei aina oikein uskalla. Palelemisen pelko on minullakin yksi vankimpia esteitä sille, etten ole talviretkeilyä ja talviyöpymisiä uskaltanut kokeilla kuin vasta muutama vuosi sitten. Ja kun sen ensimmäisen yön selviää, uskaltaakin jo paljon helpommin kokeilla seuraavaa. 

Joten jos sinua vähänkään kiinnostaa kokeilla talviulkoyöpymistä, niin ota rohkeasti yhteyttä ja varaa Talviyö riippumatossa nautiskelijoille ja aloittelijoille -pakettimme. Siinä on mukana kaikki, mitä alkuunpääsyyn tarvitset: Varusteet, opas ja taatusti ainutlaatuinen kokemus, jossa myös on huomioitu mahdollisuus muuttaa mielensä ja mennä sisätiloihin loppuyöksi, jos talviyöpyminen ei sittenkään tunnu hyvältä. Koskaan kun ei voi tietää, mitä tuleman kuitenkaan pitää!

Lokakuisesta riippumattoyöstämme pääset lukemaan tästä.

Käy myös lukemassa Tyvärien kokemukset talviyöpymisestä tästä

Muonion paikallislehden kirjoituksen talviriippuilusta löydät lehden digiversion sivulta 12-13.

Edellinen blogikirjoitus