Siirry sisältöön

Mitä tehdä Villa Rauhassa?

Mitä tehdä Villa Rauhassa?

Oletko enemmän aktiivinen ulkoilmaihminen vai sisätiloissa ja pihalla leppoisasta menosta nauttiva esteetikko? Vai välillä ensimmäistä ja välillä toista? Villa Rauhassa molemmat vaihtoehdot ovat täysin mahdollisia!

 

Ympäröivässä luonnossa on kolme hallitsevaa elementtiä, jotka tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia tekemiseen ja kokemiseen: 

  • Jerisjärvi sekä muut alueen vesistöt
  • Tunturit ja niiden kerot
  • Metsät puineen ja soineen

Suurin vaikutus tekemisiin on tietenkin vuodenajalla, joita meillä täällä pohjoisessa on jopa 8! Jokaisessa vuodenajassa on omat ihanat puolensa ja vuodenaikojen vaihtuminen seuraavaan on aina ristiriitaisten tunteiden leikkiä. Yhtäältä luopuminen olemassa olevasta on haikeaa, vaikka uutta odottaa samaan aikaan innoissaan. Ja jos minulta kysytään, niin suosikkivuodaikani on aina se, joka on meneillään. Voin vuosi vuoden jälkeen aina rakastua jokaiseen uudelleen ja uudelleen - mikä etuoikeus se onkaan! 

Mitä siis tehdä? Paras neuvoni on, että unohda muiden asettamat tavoitteet ja "pakko nähdä" -neuvot. Tee vain sellaista, josta itse nautit. Meiltä saa kysyä neuvoja eri tasoisiin juttuihin. Uskon meidän osaavan auttaa aika monessa asiassa! Ja jos olet keksinyt jonkin aivan huippujutun, josta en ole hoksannut mainita, niin vinkkaa ihmeessä siitä minullekin, niin voin kertoa saman muillekin ;)

Majoitustarjouksia pääset katsomaan ja ostamaan tästä.

Ohjelmia ja aktiviteettejä löytyy täältä.

Seuraavaan blogipostaukseen taas pääset tästä.