Siirry sisältöön

Pysähdy aistimaan

Pysähdy aistimaan

Milloin viimeksi pysähdyit vain olemaan? Kuuntelemaan ja katsomaan? Hengittämään? 

Koska viimeksi nukuit päiväunet? Entäpä koska viimeksi nukuit ne ulkona?

Tiedän, että täällä meillä olisi valtava määrä paikkoja nähtäväksi ja koettavaksi. Pitäisi käydä siellä ja tuolla, kokea kaikki mahdollinen. Mutta entä jos ei olisikaan mitään pakkoa? Jospa vain saisikin olla paikallaan ja torkahtaa ihanaan maisemaan. Hengittää maailman puhtainta ilmaa. Päästää irti kaikesta suorittamisen pakosta ja vain kääriytyä syvemmälle riippumaton hellään syleilyyn.

Retki johonkin lähialueen upeaan luontokohteeseen on helppo rakentaa jokaisen mieltymysten mukaan sopivaksi, ja lähdemme oppaaksi mielellään olipa tavoitteenasi sitten huiputtaa tunturi tai samoilla kaukaiselle suolle. 

Mutta jos haluat saada rauhallisen luontoelämyksen, joka ei pakota kävelemään tai nousemaan metriäkään, niin silloin suosittelen kokeilemaan riippumattoilua. Helpommillaan riippumaton voi ripustaa mökin pihapuihin, mutta riippumaton ollessa vaivaton mukaanotettava, voi sen avulla mennä mihin haluttuun paikkaan vain - niin ylös asti tosin, missä vielä on puita ripustamista varten :) 

Osta päiväuniretki tästä

Jos luulit, että riippumaton kanssa voi retkeillä vain sulan maan aikana, niin voimme todistaa sen olettamuksen helposti vääräksi! Ja jos tuntuu, että päiväunet on liian lyhyt aika riippumatossa nukkumiseen, niin kyllä se vaan onnistuu yönkin yli, siitä enemmän heti seuraavassa kirjoituksessa! 

Edellinen blogikirjoitus

Seuraava blogikirjoitus