Siirry sisältöön

Arktinen ulkokylpyläilta Villa Rauhan Arctic Outdoor Spassa

Arktinen ulkokylpyläilta Villa Rauhan Arctic Outdoor Spassa
400,00 € / 7 h
Hinta sisältää 6 henkilöä.
Ympärivuotinen pienryhmäohjelma!

Meidän ulkokylpylämme on rakentunut kahden upean elementin, perinteisen savusaunan ja nykyaikaisen ulkoporeammeen ympärille. Ennen vanhaan saunomisen yhteydessä pesutiloja ei välttämättä ollut sisällä vaan peseytyminen piti tehdä ulkona. Me olemme palauttaneet tämän perinteen takaisin!

Savusaunan lämmitykseen kuluu aikaa kesällä n. 4 tuntia ja talvella hieman enemmän. Mikäli haluat kokea savusaunan lempeät löylyt, lämmitämme sen sinulle ilomielin. Kesäisin saunan lämmityksen lomassa valmistelemme koko ulkoalueen valmiiksi ja hyödynnämme oman pihan luonnonantimia saunakokemuksen täydentämiseksi.  Ja mikä parasta, saunan lämmöstä saa nauttia omassa rauhassa ihan koko päivän, illan ja jopa yön, sillä sauna on lämmin ainakin 6 tuntia lämmittämisen jälkeen vain teille.

Kesäisisn pulahdukset vilvoittavaan Jerisjärveen ja talvisin lumihankeen pitävät huolen terveysvaikutusten täydentämisestä kuuma-kylmähoidolla ja pihan oman lähteen, eli kaltion, veden juominen huolehtii sisäisestä hyvinvoinnista. Täydellinen tapa viettää yötöntä yötä tai kaamoksen pimeyttä!

Ulkokylpyläilta on varattavissa vain, mikäli mökillä ei ole majoittuvia asiakkaita. Kylpyläilta on saatavilla sopimuksen mukaan alkaen klo 16 eteenpäin ja sisältää mökin sisätilojen käytön, valmiiksi lämmitetyn savusaunan, ulkoporeammeen käytön sekä vuodenajan mukaisen uintimahdollisuuden järvessä tai lumihangessa. Lisäksi hintaan sisältyy pyyhkeet ja savusaunaan tarkoitetut henkilökohtaiset laudeliinat.