Villa Rauha sijaitsee Rauhalan kylässä omalla isolla avaralla tontilla Jerisjärven rannassa aivan Pallas-Yllästunturin kansallispuiston vieressä. Lyhyen ajomatkan päästä löytyvät kaikki Tunturi-Lapin kohteet ja aktiviteetit niin kesään kuin talveenkin. 

Erikoisuutenamme on ihan oma Arktinen ulkokylpylämme, joka yhdistää keskenään perinteisen suomalaisen savusaunan ja modernin luksuksen ulkoporeammeen upeaan yhteiskokemukseen. Lisäksi tarjoamme opastettuja retkiä sekä ruoanlaittokursseja.

Kuten nimikin jo kertoo, Villa Rauha on täydellisen rauhallinen lomanviettopaikka niin perheen kuin ystävienkin kanssa! 

Majoitustilat

Mökin sisältä löydät erittäin hyvin varustellun keittiön, tilavan pirtin sekä makuutilat. Alakerrassa on 1 makuuhuone kahdelle hengelle ja yläkerran parvelle mahtuu sujuvasti nukkumaan 3 henkeä. Sohvasta saa myös tarvittaessa lisävuoteen kahdelle. Lisäksi mökiltä löytyy vauvansänky.

Pirtin sydämenä toimii puuhella, jonka lämmön ääressä on mukava kokkailla vaikka isommallekin porukalle. Ruokapöydän ääreen sopii helposti 6 tai jopa 8 henkeä.

Mökillä on langaton 4G-nettiyhteys. Tv.ssä näkyvät suomalaiset tv-kanavat, mutta voit käyttää peilaustoiminnetta Chromecastin avulla. Musiikkia voit kuunella loistavalla äänenlaadulla Bosen wifi- / bluetooth-kaiuttimella.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Villa Rauha

Oona Kuru

Kulkulantie 3, 99135 Rauhala

oona@villarauha.fi

050 5483311