Kuten olemme vastuullisuuslupauksessamme luvaneet, niin teemme reilua yhteistyötä, suosimme paikallista ja kunnioitamme kulttuuriperintöä. Näistä kaikista paras lopputulos on tämä: Paikallisten yhteistyökumppaneidemme tuotteet!

Tällä hetkellä teemme yhteistyötä Muoniossa sijaitsevan ulkoiluvarustekaupan, Lapland Outdoorin, sekä pienen Torassiepissä toimivan aivan hellyttävä kotieläinpihan, Pääkorvan Tilan, kanssa.

Lapland Outdoorin kautta kautta on mahdollista saada vuokravälineet toimitettuna ilman eri lisämaksua suoraan Villa Rauhaan, kun yleensä vuokravälineet pitää hakea erikseen Muoniosta ja lisäksi he tekevät aika ajoin opastettuja välinetestausretkiä mökkimme lähialueella.

Pääkorvan Tilalle pääsee vierailemaan helposti, kun tilavierailun voi varata verkon kautta suoraan etukäteen itselle sopivaan ajankohtaan. Tilalla voit tavata mm. ankkoja, kanoja, pupuja unohtamatta ihanaa Viiru-kissaa sekä tilan koiria. Ja melestämme ihan parasta tilan tarjoama juttua on tilan uskomattman kaunis miljöö ja rakennuksien sisustus. Aivan vastustamaton paikka ja ehdoton vierailukohde niin lapsille kuin aikuisillekin!

Vuokrattavat kajakit ja SUP-laudat

Vuokrattavat pyörät

Vuokrattavat makuupussit ja -alustat

Vuokrattavat rinkat ja reput

Vuokrattavat teltat

Hunter of the North

Illallinen porokämpällä

118,00 €

Päivä hevoshulluna

46,00 €

Päivä poronhoitajana

94,00 €

Päivä talvikalastajana

106,00 €

Tilavierailu

10,00 €

Wildmaker Lapland

Pilkkiretki Kalapirteille

99,00 €

Talviretki Pallastunturille

90,00 €

Kolmen kylän kierros

200,00 €

Hetta-Pallas Vaelluspaketti

350,00 €

Kajakkimelonnan testiretki

35,00 €