Siirry sisältöön

Villa Rauhan yhteistyöyritysten vuokravälineet, retket ja ohjelmat

Villa Rauhan yhteistyöyritysten vuokravälineet, retket ja ohjelmat
[]

Kuten olemme vastuullisuuslupauksessamme luvaneet, niin teemme reilua yhteistyötä, suosimme paikallista ja kunnioitamme kulttuuriperintöä. Näiden perusperaatteiden mukaan voimme ylpeinä esitellä Villa Rauhan asiakkaille valitsemiamme yhteistyökumppaneiden tuotteitta.

Tällä hetkellä teemme yhteistyötä Muoniossa sijaitsevan ulkoiluvarustekaupan, Lapland Outdoorin, pienen Torassiepissä toimivan aivan hellyttävä kotieläinpihan, Pääkorvan Tilan, aitoja poroelämyksiä tarjoavan Hunter of the Northin sekä Jerisjärven ja Pallaksien alueella aktiviteettejä tarjoavan Wildmaker Laplandin kanssa. 

Lapland Outdoorin kautta on mahdollista saada vuokravälineet toimitettuna ilman eri lisämaksua suoraan Villa Rauhaan, kun yleensä vuokravälineet pitää hakea erikseen Muoniosta. Lisäksi he tekevät aika ajoin opastettuja välinetestausretkiä mökkimme lähialueella.

Pääkorvan Tilalle pääsee vierailemaan helposti, kun tilavierailun voi varata verkon kautta suoraan etukäteen itselle sopivaan ajankohtaan. Tilalla voit tavata mm. ankkoja, kanoja, pupuja unohtamatta ihanaa Viiru-kissaa sekä tilan koiria. Ja melestämme ihan parasta tilan tarjoama juttua on tilan uskomattman kaunis miljöö ja rakennuksien sisustus. Aivan vastustamaton paikka ja ehdoton vierailukohde niin lapsille kuin aikuisillekin!

Hunter of the Northin takana on aito lappilainen poronhoitoelinkeino ja heidän ohjelmissaan pääset tutustumaan Muonion upeisiin raaka-aineisiin niin poronhoitajana kuin kalastaen ja lisäksi heidän kauttaan on suoraan ostettavissa taatusti paikallista, puhdasta ja täysin stressivapaata riistaa ja kalaa.

Villa Rauha on saanut mahdollisuuden kutsua itse poromiehen vaimonsa kanssa kokkaamaan heidän raaka-aineistaan mökkimme asiakkaille suoraan mökillemme. Tämän kokemuksen haluat kokea! Ota meihin yhteyttä tämän järjestämiseksi! 

Wildmaker Lapland järjestää yksityisiä pienryhmäohjelmia, joihin sisältyy kuljetus, Jerisjärven ja Pallastuntureiden alueella sekä myös muissa Tunturi-Lapin upeissa kohteissa.

Lisäksi teemme myös erittäin tärkeää yhteistyötä alueemme tärkeimpien yhteisten toimijoiden, eli Discover Muonion sekä Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kanssa kehittäen sekä omaa että alueemme toimintaa koko ajan kestävämpään ja vastuullisempaan suuntaan.