Siirry sisältöön

Unelmien majoitus Villa Rauhassa

Unelmien majoitus Villa Rauhassa
Alkaen 160,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.
Ulkoporeamme!

Majoitus juuri niin kuin sen kuuluukin olla

Me huolehdimme teille liinavaatteet paikoilleen, pyyhkeet pesuhuoneeseen ja siivoamme mökin käyntinne jälkeen. Teille jää tehtäväksi nauttia luonnosta ja rauhasta, jota täältä löytyy. Majoitusvaraukset on saatavissa 3 vuorokaudesta eteenpäin ja tulo- ja lähtöpäivät eivät ole sidottuina mihinkään pakotettuihin valintoihin, vaan voitte valita majoituksen vapaasti oman aikataulunne mukaan, jos vaan saatavutta löytyy.

Majoitushintaan sisältyy ympärivuotisesti Hot Spring -ulkoporeammeen sekä kesäisin myös ulkopuusaunan vapaa käyttö ihan sen mukaan kuin itselle siltä tuntuu. Kesäisin savusaunan edessä oleva terassi kutsuu grillaamaan ja valmiiksi ripustetut riippumatot rentoutumaan. Talvisin voit mennä Jerisjärven jäälle hiihtelemään tai lumikenkäilemään ja revontulien bongaus onnistuu parhaimmillaan suoraan pihalta.

Olemme jättäneet mökin piha-alueen mahdollisimman koskemattomaksi, sillä pihan vanha peltopohja tarjoaa uskomattoman rikkaan lajikokoelman niin luonnonyrttien kuin -kukkienkin ystäville. Isolla pihalla kasvaa mm. Lapin omaa voimayrttiä väinönputkea, vanhan kansan lääkekasvia mesiangervoa sekä monia muita niin sisäisesti kuin ulkoisestikin hyödynnettäviä kasveja. Loppukesästä pihan satovalikoima täydentyy lukuisilla marjoilla ja sienillä. Tällä hetkellä olemme vielä punkkivapaalla vyöhykkeellä ja käärmeetkin ovat erittäin harvinaisia, joten peltoalueella voi kerätä kasveja ilman valtaisaa suojautumista. Myös lapset ja lemmikit nauttivat, kun pihalla on tilaa temmeltää.

Lemmikit ovat aina tervetulleita mukaan majoittumaan ja nauttimaan ison pihan touhuista ja tuoksuista. Ilman lisämaksua tietenkin!

Lisättyäsi majoituksen ostoskoriin, pääset valitsemaan siihen mukaan saatavilla olevia lisäpalveluita.