Siirry sisältöön

Arctic outdoor Spa -elämys majoituksen yhteydessä

Arctic outdoor Spa -elämys majoituksen yhteydessä
Alkaen 150,00 € / 5 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.
Ympärivuotinen pienryhmäohjelma!

Perinne ja luksus samassa paketissa

Huomaathan että tämä tuote on saatavilla vain, mikäli teillä on voimassa oleva majoitusvaraus Villa Rauhaan. Ellette ole majoittumassa meillä, niin varaattehan tämän tuotteen.

Meidän ulkokylpylämme on rakentunut kahden upean elementin, perinteisen savusaunan ja nykyaikaisen ulkoporeammeen ympärille. Ennen vanhaan saunomisen yhteydessä pesutiloja ei välttämättä ollut sisällä vaan peseytyminen piti tehdä ulkona. Me olemme palauttaneet tämän perinteen takaisin!

Savusaunan lämmitykseen kuluu aikaa kesällä n. 4 tuntia ja talvella hieman enemmän. Mikäli haluat kokea savusaunan lempeät löylyt, lämmitämme sen sinulle ilomielin. Kesäisin saunan lämmityksen lomassa valmistelemme koko ulkoalueen valmiiksi ja hyödynnämme oman pihan luonnonantimia saunakokemuksen täydentämiseksi.  Ja mikä parasta, saunan lämmöstä saa nauttia omassa rauhassa ihan koko päivän, illan ja jopa yön, sillä sauna on lämmin ainakin 6 tuntia lämmittämisen jälkeen vain teille.

Kesäisin pulahdukset vilvoittavaan Jerisjärveen ja talvisin lumihankeen pitävät huolen terveysvaikutusten täydentämisestä kuuma-kylmähoidolla ja pihan oman lähteen, eli kaltion, veden juominen huolehtii sisäisestä hyvinvoinnista. Täydellinen tapa viettää yötöntä yötä tai kaamoksen pimeyttä!