Siirry sisältöön

Talviyö riippumatossa Villa Rauhassa majoittujille

Talviyö riippumatossa Villa Rauhassa majoittujille
50,00 €
150,00 € / vrk
Hinta sisältää 1 henkilön.Tämän yli menevät:
  • Henkilöä50,00 €

Talviyö ulkona taivasalla - unelma vai kauhistus?

Pitkä ja pimeä kaamosaika on täällä pohjoisessa sitä aikaa vuodesta, kun on aika ripustaa rantakoivuun puutarhavalot ja sen alle riippumatto. Kaivaa esille lämpimimmät makuupussit ja poron- ja lampaantaljat ja mennä ulos nukkumaan raittiiseen pakkaseen. Laittaa nuotio ja lumoutua talven kauneudesta.

Jos olet haaveillut kokeilla ulkona yöpymistä, mutta et omaa siihen tarvittavia varusteita, et yksinkertaisesti ole edes varma, että kykenetkö siihen tai haluat muuten vaan päästä mahdollisimman vähällä vaivalla, niin tämä ohjelma on juuri sinulle. Sinun ei tarvitse ottaa mukaan mitään muuta kuin omat henkilökohtaiset vaatteesi ja ilmestyä paikan päälle. Pääset itse kyllä osallistumaan oman nukkumapaikkasi valintaan ja riippumaton ripustamiseen, mutta mitään aiempaa kokemusta mistään ei tarvita. Me opastamme ja olemme kaverina. Saat mahdollisuuden vaihtaa tarvittaessa sisätiloihin ja jatkaa siellä unia, jos ulkoyöpyminen ei sittenkään ollut sinun juttusi. Tällä kertaa. Kokemus on aivan erilainen, kun nukkuu ulkona joulukuussa tai huhtikuussa ja tätä saa kyllä kokeilla toistekin!

Tämä tuote on tarkoitettu varattavaksi niille, joilla on varattuna majoitus Villa Rauhassa. Mikäli et ole varannut majoitusta erikseen, niin saat varattua talviyömajoittumisen tästä.

Vieläkö emmit? Lue lisää talviriippumattoilusta täältä!