Siirry sisältöön

Täydellinen lyhytloma Lapin luonnon rauhassa - Villa Rauhassa

Täydellinen lyhytloma Lapin luonnon rauhassa - Villa Rauhassa
Alkaen 450,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.
Irtiotto arjesta!

Pistä silmät kiinni ja kuvittele kaikki ne asiat, jotka voisivat auttaa sinua irtautumaan arjen kiireistä. Näetkö takkatulen lämmittävän loimun ja kynttilöiden lumoavan liekin? Näetkö luokseenkutsuvan nojatuolin, jossa voit rauhassa uppoutua lukemaan tai kuuntelemaan kirjaa tai musiikkia? Vai kutsuuko sohvan pehmeys tai ulkoporeammeen luksus ja oman kullan kainalo aivan vastustamattomasti? Villa Rauhassa on nämä kaikki!

 

Aina ei arkirutiineista irtipääsyyn tarvita pitkää lomaa.Joskus jo yksikin yö tekee ihmeitä ja kahden yön poissaolo on luksusta. Villa Rauha tarjoaa rauhoittumishetken juuri silloin kun sen tarvitset. Kaikki on tehty teille valmiiksi eikä teidän tarvitse muuta kuin tulla paikalle. Olemme käyneet puolestasi kaupassa, ja purkaneet ostokset kaappeihin. Takassa odottaa puut valmiina, ulkoporeamme ja sauna ovat käyttövalmiita juuri sillä sekunnilla, kun haluat niitä käyttää ja sängyssä on meidän itse mankeloimat puhtaat lakanat valmiina paikoillaan.

Ulkoile, nuku päiväunet, lue, pelaa lautapelejeä, kuuntele lempimusiikkiasi, keinu ihanan joogaliinan pesässä ja unohda ympäröivä maailma kokonaan. Keskity siihen, mitä on ympärilläsi juuri nyt. Me otamme teidät vastaan, näytämme teille paikat, opastamme poreammeen ja saunan käytössä ja sen jälkeen poistumme paikalta. Saat koko Villa Rauhan piha-alueineen ihan omaan käyttöösi.

1 yön loma sisältää saapumisen mökille jo aamusta alkaen klo 11 eteenpäin eikä pois tarvitse lähteä kuin vasta klo 18 mennessä seuraavana päivänä. Teillä on siis kaksi kokonaista päivää aikaa hypätä pois arjen oravanpyörästä omaan onnellisuuskuplaan.

2 yön loma sisältää saapumisen mökille tulopäivänä alkaen klo 17 eteenpäin ja poistumisen 2 yön jälkeen klo 18 mennessä. Ideaali ratkaisu hieman normaalia pidemmälle viikonlopputauolle.