Siirry sisältöön

Perheloma pohjoisen luonnon helmassa

Alkaen 145,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Koko perhe yhdessä!

Villa Rauhan pirtti kokoaa koko perheen yhteen, ihan kuten entisaikaan! Siellä touhutaan yhdessä, loikoillaan yhdesä, ruokaillaan yhdessä ja vasta kun on aika rauhoittua, mennään omiin mukaviin sänkyihin nukkumaan. Tietenkin ennen nukkumaanmenoa käydään saunassa ja ulkoporeammeessa, jonne sinnekin mahtuu jopa 6 henkeä yhtäaikaa! Mökin parvelta löytyy kaksi sänkyä, joissa lasten on helppo nukkua joko yksittäin tai vierekkäin, sillä toisen sängyn leveys on 120 ja toisen 160 senttiä. Kuinka mukavaa onkaan kihertää sisaruksen kanssa salaisuuksia ennen nukkumaanmenoa yhteisessä pedissä. Vanhemmille löytyy oma makuuhuone alhaalla, joka takaa sen ettei yläkerran salaisuudet, ainakaan kaikki, kuulu kaikkiin korviin :)

Oma iso piha ja ranta ovat omiaan yhteiseen ulkoiluun kesät talvet. Ja mikäli perheessä on lemmikki, niin meille saa tulla kissat, koirat, kaikenkarvaiset. Tai vaikka karvattomat - ilman lisämaksua tietenkin. Pallas-Yllästunturin kansallispuiston raja on lähes kivenheiton päässä ja merkitylle reitille pääsee suoran mökiltä ilman automatkaa. Puolen tunnin ajomatkan päästä löytyy sekä Pallaksen upeat avotunturit, Oloksen pieni intiimi hiihtokeskus, Muonion kirkonkylä kauppoineen kuin Levin koko palvelutarjontakin. Eikä Ylläksellekään ole kuin kolmen vartin ajomatka. Ei pääse tekeminen loppumaan pidemmältäkään lomalta!

Me huolehdimme teille liinavaatteet paikoilleen, pyyhkeet pesuhuoneeseen ja siivoamme mökin käyntinne jälkeen. Teille jää tehtäväksi nauttia yhteisestä laatuajasta ympäröivästä puhtaasta luonnosta ja rauhasta. Majoitusvaraukset on saatavissa 3 vuorokaudesta eteenpäin ja tulo- ja lähtöpäivät eivät ole sidottuina mihinkään pakotettuihin valintoihin, vaan voitte valita majoituksen vapaasti oman aikataulunne mukaan, jos vaan saatavutta löytyy.

Majoitushintaan sisältyy ympärivuotisesti Hot Spring -ulkoporeammeen sekä kesäisin myös ulkopuusaunan vapaa käyttö ihan sen mukaan kuin itselle siltä tuntuu. Kesäisin savusaunan edessä oleva terassi kutsuu grillaamaan ja valmiiksi ripustetut riippumatot rentoutumaan. Talvisin voit mennä Jerisjärven jäälle hiihtelemään tai lumikenkäilemään ja revontulien bongaus onnistuu parhaimmillaan suoraan pihalta.

Olemme jättäneet mökin piha-alueen mahdollisimman koskemattomaksi, sillä pihan vanha peltopohja tarjoaa uskomattoman rikkaan lajikokoelman niin luonnonyrttien kuin -kukkienkin ystäville. Isolla pihalla kasvaa mm. Lapin omaa voimayrttiä väinönputkea, vanhan kansan lääkekasvia mesiangervoa sekä monia muita niin sisäisesti kuin ulkoisestikin hyödynnettäviä kasveja. Loppukesästä pihan satovalikoima täydentyy lukuisilla marjoilla ja sienillä. Tällä hetkellä olemme vielä punkkivapaalla vyöhykkeellä ja käärmeetkin ovat erittäin harvinaisia, joten peltoalueella voi kerätä kasveja ilman valtaisaa suojautumista. Myös lapset ja lemmikit nauttivat, kun pihalla on tilaa temmeltää!